Website laten maken door Morpheus Webdesign

Website

 • Volledig op maat
 • Responsief
 • Aanpassingen gratis

Een website laten maken voor je bedrijf of project is één van de belangrijkste stappen voor een ondernemer. Met een functionele en mooi ontworpen website investeer je in succes op lange termijn, een goede website is dus cruciaal!

Wij boosten je project met een website op maat, volledig volgens jouw wensen. Elke nieuwe site is uniek, wordt geïntegreerd met zoekmachine optimalisatie technieken en ziet er professioneel uit op smartphone, tablet en PC.

Wilt u achteraf uw site nog bijwerken? Kleine aanpassingen worden het eerste jaar gratis uitgevoerd voor u.

Webshop laten maken door Morpheus Webdesign

Webshop

 • Uniek design
 • Veilig betalingsysteem
 • Zoekmachine optimalisatie

Laat uw bedrijf bloeien met een op maat gemaakte e-commerce website! Spring mee op de golf van een steeds maar groeiende onlineverkoop met een unieke en professionele webshop, voorzien van een mobielvriendelijke lay-out volledig volgens jouw wensen en geïntegreerd met een veilig online betalingssysteem.

Zichtbaarheid is natuurlijk van het allergrootste belang voor uw website! Uw webshop wordt volgens alle gekende regels van de kunst verbeterd in termen van zoekmachine optimalisatie, zo scoort uw de hoogst haalbare posities in Google. Morpheus webdesign zorgt ervoor dat uw webshop wordt teruggevonden in Google op de meest relevante zoektermen, waardoor uw shop meer bezoekers zal trekken.

logo ontwerp door Morpheus Webdesign

Logo ontwerp

 • Attractief design
 • Eigen huisstijl

Een logo weerspiegelt de uitstraling van je project. Op basis van een verkennend gesprek en de kernwaarden van uw bedrijf worden een aantal logo's ontworpen waarvan je één kan selecteren.

Je ontvangt dan het origineel logo met hoge resolutie en daarboven een aantal varianten op het origineel (zwart op witte en transparante achtergrond, wit op zwarte achtergrond, ...)

zoekmachine optimalisatie door Morpheus Webdesign

SEO

 • Hogere ranking in google
 • Keywords analyse

Klassieke marketingkanalen zoals reclame in kranten en op de radio worden alsmaar minder relevant en leveren steeds meer teleurstellende resultaten op. Via online marketing is het relatief éénvoudig om ervoor te zorgen dat uw klanten in grote getale terecht komen daar waar je het wilt; op uw website!

Met SEO-technieken verhogen we je ranking op Google en brengen we op deze manier de juiste mensen naar uw website dankzij online marketing.

email marketing door Morpheus Webdesign

Email marketing

 • Professionele indruk
 • Eenvoudig beheer

Als bedrijf wordt je niet serieus genomen wanneer je mails verstuurd met een hotmailadres. Je zal amateuristisch overkomen en zal klanten verliezen. Professionele e-mail marketing lukt enkel met een gepersonaliseerd adres en gespecialiseerde software. Pas dan zal je een positief effect bekomen.

Morpheus webdesign verzorgt uw email-marketing zodat je een professionele indruk nalaat.